AMAN diabetes & ramadan campagne 2019

AMAN diabetes & ramadan campagne 2019

Sedert jaren organiseert AMAN voorlichtingsdagen over diabetes mellitus. Ook dit jaar zal AMAN weer voorlichting- en screeningsdagen organiseren in de Ramadan. Wij zullen aanwezig zijn in verschillende moskeeën, te weten Utrecht, Leiden, Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. In overleg met de moskeeën zal de voorlichting en screening van start gaan na het Dohr gebed (circa 14:00 uur). De screeningen zullen circa 1,5-2 uur in beslag nemen (afhankelijk van de opkomst). Om deze activiteiten in goede banen te begeleiden, hebben we jouw hulp nodig! Op deze data worden de volgende moskeeën bezocht:

-Zaterdag 11 mei, moskee Omar al Farouk, Winterboeidreef 4, Utrecht

 

Dus ben je arts of geneeskundestudent, werkzaam in de zorg als verpleegkundige of verzorgende, of hebt u interesse om mee te helpen. Meld u nu aan als vrijwilliger via https://forms.gle/TE4tTFkE9Y47hSvF6 en geef aan waarbij u wilt helpen:

—-> verrichten van glucosemetingen <—-
—-> geven van voorlichting over diabetes <—-

LET OP:
De voorlichting en screeningen worden gescheiden georganiseerd: één voor mannen en één voor vrouwen. Hiertoe zijn wij op zoek naar mannelijke voorlichters én vrouwelijke voorlichters. Het geven van een duo presentatie (met z’n tweeën) is toegestaan!

Alvast dank en hopelijk tot ziens!


Recent Posts