Meet the Expert 2015
In de randstad is grofweg één derde van de geneeskunde studenten van niet-Westerse komaf, echter wordt een klein deel van deze groep ook daadwerkelijk specialist. Een van de redenen voor deze discrepantie is dat deze groep studenten niet of slecht voorbereid is op de arbeidsmarkt en de concurrentie die daar heerst.

Om deze groep studenten tegemoet te komen en handvatten te bieden organiseert AMAN artsen een Meet the Expert event. Op deze dag zal een workshop ‘Afgestudeerd, en nu?’ gegeven worden door de VVAA. Tevens zullen er twee specialisten hun succesverhaal delen en de nodige tips meegeven. Als laatst volgt er een speed-date sessie met specialisten (in opleiding) zodat studenten in gesprek kunnen gaan en vragen kunnen stellen over het specialisme wat ze aanspreekt. Deze dag wordt afgesloten met een netwerk-borrel.

Dus, ben jij geneeskunde student of basisarts? Weet je al of je je wilt specialiseren, en in welke richting? Heb je nog geen idee welk specialisme bij jou past? Heb je vragen over een bepaald specialisme of over hoe je in opleiding komt? Kom dan 6 juni naar AMAN’s allereerste Meet the Expert evenement en krijg inzicht in de loopbaan van verschillende Marokkaanse specialisten. Er zijn maar beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Kortom:
Wat: Meet the Expert event
Wanneer: zaterdag 6 juni 2015; Inloop 12:00 uur
Waar: Leids Universitair Medisch Centrum, hoofdgebouw

Aanmelden via deze link:https://docs.google.com/forms/d/1qRq1yXrUG1cPgPNd_h2aQ26mKqtcFgQ1j2ycpv_sQ7g/viewform?edit_requested=true

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen op 6 juni!