Aanmelden activiteit

Meet the expert 2019

Beste AMAN-lid en geïnteresseerde,
Met dit formulier meld je je aan voor: Meet the Expert 2019!
Na meerdere succesvolle Meet the Expert’s is het tijd voor een vervolg! AMAN organiseert op vrijdag 12 april wederom een evenement speciaal voor geneeskunde studenten en basisartsen. Het blijft in de praktijk lastig om een goede keuze te maken als het gaat om vervolgopleidingen en promotietrajecten. Om die reden organiseert AMAN dit evenement om studenten en basisartsen handvatten aan te bieden en ze de mogelijkheid te geven hun vragen te stellen aan specialisten.
Deze avond zal een voordracht worden gegeven door de VvAA waarna 2 specialisten hun succesverhaal zullen delen. Na de plenaire sessie volgt er een speed-date sessie met de specialisten (in opleiding) zodat de studenten in gesprek kunnen gaan en vragen kunnen stellen over de verschillende opleidingen.
Dus, ben jij geneeskunde student of basisarts? Weet je al of je je wilt specialiseren, en in welke richting? Heb je nog geen idee welk specialisme bij jou past? Heb je vragen over een bepaald specialisme of over hoe je in opleiding komt? Meld je dan hier aan voor AMAN’s Meet the Expert evenement en krijg inzicht in de loopbaan van verschillende Marokkaanse specialisten. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!
Kortom
Wat: Meet the Expert event
Wanneer: vrijdag 12 april
Waar: Leids Universitair Medisch Centrum
Tot ziens op 12 april!

  Aanmelden:

  Voornaam:
  Achternaam:
  Achtergrond:
  Studerend aan /gestudeerd aan:
  E-mailadres: